Zaalkampioenen en huldiging
Huldiging op zaterdagmiddag 10 maart 15.30 uur in het clubhuis!

Alle zaalkampioenen, de coaches, de trainers, de ouders en supporters zijn uitgenodigd om elkaar en de kampioenen te komen feliciteren. Ieder kampioensteam wordt dan even in het zonnetje gezet.

Uiteraard zijn andere teams ook welkom.

Hieronder H1 met trotse coaches Rene Mansvelt en Jaap Tiemens.

Coach Rene:

"Doelstelling met de heren dit jaar was zaalkampioen te worden in de zaal, met een jonge groep gingen wij deze uitdaging aan. Afgelopen weekend in een volle sporthal met enthousiaste supporters in Nijkerk hebben wij dit waar gemaakt. Vele extra zaaltrainings uurtjes en oefenwedstrijden werden gespeeld, waaronder zelfs 2x tegen een hoofdklasse zaalteam Reigers."

Coach Jaap:

"Tijdens de laatste training hebben we de puntjes op i gezet onder leiding van top zaaltrainer Bjorn van der Dussen. Mannen wij hebben enorm genoten van jullie commitment, plezier en leercurve in de zaal. Bedankt hiervoor."

"Nu deze lijn door zetten op het veld, laat alle Weesper supporters en hockeyliefhebbers weer genieten van jullie hockeykwaliteiten en spel"

H1

-----------------------------------------------------------------

Bij de jeugd zijn meisjes A1, jongens D2, jongens D3 en meisjes 8E2 kampioen geworden.

Jongens D1 is knap 2e geworden na een spannende laatste wedstrijd.

MA1

JD3

(Hebben jullie nog foto's? Mail je foto en teamnaam naar [email protected] en je foto komt op de site)

Iedereen gefeliciteerd en complimenten aan coaches en trainers voor al hun inzet. Ook weer dank aan alle zaalscheidsrechters die hebben gefloten of zijn ingevallen. Het was lastig maar het is de scheidsrechtercommissie weer gelukt.

Tot zaterdagmiddag 10 maart, 15.30 uur in het clubhuis.

De jeugd- en zaalcommissie

Mees Kratz, 10-3-2018 @ 15:18:46