Fabiƫnne Birkhoff
Tessa de Bruin
Anouk Konert
Linne Westerbeek
stellingen

terug naar vorige scherm
Paas Ouder-Kind Toernooi
7-3
Paas Ouder- Kind Toernooi & Taste of MHC Weesp
zaterdag 31 maart 2018: 16-20 uur 

Zaterdag 31 maart, in het paasweekend, organiseren we de 3e editie van TASTE OF MHC WEESP! Wij nodigen jullie van harte uit voor het gezelligste jongste jeugdevenement van het jaar (voor alle JJ teams van Funkeys tm E8) .

Nadat de kinderen 's ochtends een clinic gevolgd hebben van D1 & H1 (tijden en info volgt nog), spelen de verschillende teams om 16 uur een wedstrijdje tegen hun ouders. 

We starten om 16 uur en de wedstrijden duren tot ca 17:30 uur. Vervolgens, want daar draait het natuurlijk om bij TASTE, wordt het buffet geopend met alle lekkernijen die jullie zelf meegenomen hebben. 
We hopen er een culinair hockeyevenement van te maken! Denk aan: tapas, mezze, wraps, gehaktballetjes of andere kleine hapjes, (koude) soep, hartige taart, (pasta)salade, rauwkost. Het buffet is voor ouders en kinderen; als extraatje voor de kinderen zorgen wij voor broodjes knakworst. 

We hopen dat jullie allemaal van de partij zijn! Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan via de coaches.

 
Evenementen Commissie Jongste Jeugd: Evelien, Jacqueline, Marieken en Esther

 


Bijlage: Paas Ouder Kind.jpeg