De MHC Weesp en de vrijwilligers

Zonder vrijwilligers bestaat de MHC Weesp niet!

De MHC Weesp is een hockeyclub voor haar leden, en wordt gerund door leden en heel hele hoop vrijwilligers. Er zijn taken in alle soorten en maten. En dus is er voor iedereen wel iets dat past.De meeste taken omvatten maar een paar uur in de week en hoeven andere dagelijkse activiteiten niet in de weg te staan. Op dit moment hebben we binnen de club een groot aantal VACATURES

Ongevallenverzekering

MHC Weesp heeft voor haar (bestuurs)leden en andere personen die zijn betrokken bij door de MHC Weesp georganiseerde activiteiten (denk hierbij aan een training en dus aan trainers) een sportongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is een aanvullende verzekering. Dat wil zeggen dat eventuele schade ten gevolge van een ongeval, die niet door een eigen verzekering wordt vergoed, ingeval van onvoldoende eigen dekking eventueel door de sportongevallenverzekering kan worden vergoed.

Deze verzekering is niet alleen van kracht tijdens door de MHC Weesp georganiseerde activiteiten, maar ook tijdens het rechtstreeks gaan naar en komen van de plaats van deze activiteiten.

Schade/ongeval
Ingeval van onverhoopte schade ten gevolge van een ongeval dient er binnen 3 x 24 uur een schadeformulier te worden ingevuld en opgestuurd naar de verzekeringmaatschappij. Dit formulier is verkrijgbaar bij de Penningmeester