Ieder spelend lid moet beschikken over de juiste clubkleding (uit- en thuisshirt + broekje of rokje), een eigen hockeystick, scheenbeschermers, mondbeschermer (bitje) en over hockeyschoenen, die geschikt zijn voor kunstgras.

De clubkleding van MHC Weesp is verkrijgbaar bij Bijvoet Sport (Achtergracht 2, Weesp). Clubleden ontvangen daar standaard 10% korting op hockeyschoenen en sticks, als u het lidnummer heeft doorgegeven.

Aanschaf clubkleding
Jeugdleden betalen € 34,99 voor het clubshirt, € 27,99 voor een rokje en € 24,99 voor een broekje. Senioren betalen € 38,99 voor het clubshirt en € 29,99 voor een broekje en rokje.

Ook het sponsoren van sweaters en trainingspakken is natuurlijk mogelijk. Het volledige prijsoverzicht staat hier op de clubsite. Alle aanvragen voor shirtsponsoring verlopen via Hans van de Pouw van Bijvoet Sport: 0294-412312 of [email protected]

Hockeysticks
Voor kinderen die net lid zijn en nog willen proberen of ze hockey een leuke sport vinden, zijn er sticks in het clubhuis beschikbaar.

Overweegt u de aanschaf van een stick, laat u zich dan goed informeren over welke stick voor u of uw kind geschikt is.

Scheenbeschermers
Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.

Mondbeschermer(bitje)
Voor volwassenen is het mogelijk om gebitsbeschermers te laten aanmeten door de tandarts. Voor kinderen is dit een vrij kostbare zaak aangezien die doorgaans volop aan het wisselen zijn, waardoor het gebit erg verandert. Ook verandert de kaakvorm nog behoorlijk tijdens de groei. Een goed alternatief is de gebitsbeschermer die bij sportzaken te koop is.

Deze legt men in warm water waarna het redelijk goed aan het gebit kan worden aangepast. Bijknippen van de lengte van de mondbeschermer is voor de kindervorm soms noodzakelijk.