Rabobank, Amstel & Vecht Stern Volvo Weesp BLIQ

2021 12 Juni

Nieuws afbeelding

De teamindelingen voor seizoen 2021-2022 zijn bekend

In verband met de privacy wetgeving kunnen wij deze niet op het openbare gedeelte van de website publiceren.

De nieuwe teamindelingen staat op het besloten gedeelte van de website:

-          Klik op ‘Inloggen’ bovenaan in het menu op de website
-          Log in met je lidnummer en wachtwoord
-          Een nieuw scherm opent. Ga dan in het menu bovenaan naar ‘Club’
-          Kies in de oranje balk boven voor ‘Documenten’ (rechts boven)
-          Ga dan naar ‘Technische Commissie’.

Hier vind je de documenten ‘Teamindelingen seizoen 2021-2022 (voor jongste jeugd, jongens en meiden apart). Hier vind je ook het document 'Veel gestelde vragen' teamindeling seizoen 2021-2022.

Lidnummer en/of wachtwoord kwijt
Het lidnummer staat op de MHC Weesp factuur, het wachtwoord kan (indien niet meer bekend) op worden gevraagd op de login pagina.

Trainingen met je nieuwe team
Vanaf maandag 14 juni (overmorgen dus) wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Zie voor dagen en tijden het trainingsschema. Er wordt getraind t/m vrijdag 2 juli (indien daar animo voor is). Het schema voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort, daar wordt nog hard aan gewerkt!

Trainingen starten voor iedereen weer vanaf 23 augustus (Jongste jeugd en Jeugd), eerstelijnsteams vanaf 16 augustus.
Als je vanaf 9 augustus als coach met je team wil trainen, dan gaat dat in overleg met de hoofdtrainers via [email protected].
Reserveren velden in het weekend via; [email protected]

Wedstrijd spelen met je nieuwe team
Vind je het leuk om nog een wedstrijd met je team te spelen op 19 of 26 juni, maak vast een groepsapp aan en overleg met elkaar indien er nog geen coach is. Voor hulp bij het zoeken van een tegenstander kun je mailen naar [email protected] .

Heb je nog vragen? Zie ook de bijlage ‘veel gestelde vragen’.  Of benader de volgende coördinator uitsluitend via de mail, de betreffende coördinator of hoofdtrainer neemt dan contact met je op.

•          Jeugd; jeugd[email protected]
•          Jongste Jeugd; [email protected]
•          1e lijn teams; [email protected] (primus inter pares hoofdtrainers)

Bijlage