Hier kan uw advertentie staan !!

Lid worden van MHC Weesp
Als je interesse hebt om lid te worden van MHC Weesp, meld je dan aan via het formulier op deze site (lid worden). Je ontvangt na verwerking door de ledenadministratie een bevestiging per e-mail. De contributiebetaling geschiedt middels een automatische incasso.

Voor vragen die hier niet beantwoord zijn, kun je e-mailen naar [email protected]

Eerst eens proberen?
Wij bieden iedereen de gelegenheid om drie keer gratis op proef mee te trainen. Ook bij deze proeftrainingen zijn scheenbeschermers en een bitje verplicht. Een eenvoudig op maat te maken bitje is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Bijvoet. Sportieve kleding is noodzakelijk.

Belangrijk: het "op proef" meetrainen betekent dat je nog geen lid bent, m.a.w. je bent niet verzekerd. Het meedoen aan trainingen geschiedt dan ook geheel op eigen risico. "Proevers" kunnen nooit verhaal halen bij de club of het bestuur indien hen iets overkomt tijdens deze drie proeftrainingen. U wordt dan ook geadviseerd om bij interesse zich zo snel mogelijk in te schrijven, om het bovenstaande probleem op te lossen.

Inschrijfformulier staat hier