Nessim Boudghene
Barry Rats
stellingen

.

Mogelijkheden om te sponsoren bij MHCW

MHC Weesp kent diverse mogelijkheden tot sponsoring, zoals bordsponsoring, teamsponsoring en sponsoring van evenementen. Over welke vorm van sponsoring voor u het meest passend is, komen we graag met u in gesprek. U kunt ons aanspreken op de club maar u kunt ook een mail sturen naar: [email protected]. Voor een overzicht van de mogelijkheden, raden we aan om onze presentatie te bekijken op SlideShare.

Deze vorm van sponsoring geniet veel populariteit, door de directe band met de spelers en hun resultaten. Als teamsponsor krijgt u naamsvermelding op de kleding van het team en op de teampagina op deze website. U betaalt als sponsor een bepaald bedrag aan de club, afhankelijk van wie u wilt sponsoren.

De sponsorcommissie moet altijd goedkeuring geven aan het sponsorpakket en de sponsor. Sponsoring van een team gaat altijd voor een periode van 3 jaar. Voor alle informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie via [email protected] We denken graag met u mee over een passend pakket.