Teamindelingen 2018-2019
17-6
 

Teamin delingen 2018-2019  
De teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend. In verband met de nieuwe privacy wetgeving kunnen wij deze echter niet op het openbare gedeelte van de website publiceren. Je vindt de teamindelingen achter de login (klik op Inloggen in het linkermenu en log in met het lidnummer en
Lees Meer
 
trainingen in nieuwe samenstelling
16-6
 

Beste leden,
Toevoeging in trainingsschema - MB4 stond niet in het schema nu wel -  daarbij is nog een wijziging even goed kijken zijn ook teams nog gewisseld.
 Lees Meer
 
Vooraankondiging teamindeling
15-6
 

Tijdens de selectietrainingen is aangekondigd dat de nieuwe teamindeling zondag ochtend op de site gezet zou worden. ECHTER, in verband met de privacy-wetgeving mogen wij deze gegevens niet meer op de site publiceren. 
Lees Meer
 
clubbonuscheque Volvo dealer Svala
8-6
 

Isabella overhandigt namens haar vader symbolisch de clubbonuscheque van € 1000 aan Axel Beune van MHC Weesp voor de onlangs gekochte Volvo bij Svala. Voor elke Volvo die bij Svala Weesp wordt gekocht door een (familie)lid die speelt bij MHC Weesp ontvangt de club € 1000 bonus! Een bijdrage die de club zeer goed kan gebruiken.
Lees Meer
 
Zomer nieuwsflits Jongste Jeugd
30-5
 

Beste ouders van de Jongste Jeugd,
In de bijlage de zomer nieuwsflits, met hierin informatie over: - trainingstijden komende weken - minislotdag voor alle teams op 16 juni  - teamindelingen seizoen 18/19 - overige belangrijke data - cursus scheidsrechter - vrijwilligers gezocht. 
Lees Meer
 
Scheidsrechters - instructie zelf indelen
24-10
 

In de bijlage vind je een instructie hoe jezelf in te delen na inloggen op de website.
Dank voor het zelf indelen! 
Met vriendelijke groet,
Arbitragecommissie

Lees Meer Reageer (0 Reacties)
 
Topdagje schoolhockey met 300 kinderen op woensdag 13 juni!
16-6
 

Je had er bij moeten zijn om het te zien. 300 vrolijke kinderen op 3 kunstgrasvelden. 42 teams en 100 coaches, opa's en oma's en broertjes en zusjes om te kijken. Een geweldige dag voor het hockey en de schooljeugd van Weesp en omstreken.

Lees Meer
 
Instructie Verantwoord Alcohol schenken - certificaat halen
2-11
 

Vanaf 1 november 2017 is het voor alle senior leden en ouders van A en B jeugd verplicht om een IVA certificaat te halen. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken.

Lees Meer
 
Start CS+ cursus
13-9
 

We starten a.s. donderdag 14 september in het clubhuis met de CS+ cursus
 
Het komende seizoen zullen 6 ervaren clubscheidsrechters zich, onder leiding van onze leercoaches, Cees Sluyk en Bas Monnier, verder bekwamen in het in goede banen leiden van wedstrijden, waar op een hoger niveau wordt gehockeyd en daardoor vaak
Lees Meer Reageer (0 Reacties)
 
Jongste Jeugd Kalender
18-2
 

In dit overzicht zijn alle activiteiten, speeldata en andere belangrijke data tot de zomer te vinden.

Vragen of opmerkingen?
Mail ons op [email protected]

Tamar Horsting & Kathelijn Straatemeier
Lees Meer