Mededelingen
ALGEMEEN
9-7-2019
trainingsschema seizoen 2019-2020

Beste leden,

In de bijlage vinden jullie het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2019-2020. Het schema wordt later aangevuld met de naam van de trainer. We zijn bij sommige trainers nog afhankelijk van beschikbaarheid ivm school/werk. Om deze reden is het schema dus onder voorbehoud van wijzigingen. We proberen wel zoveel mogelijk het zo te laten staan ivm het regelen van de BSO, belofte kunnen we alleen niet 100% garanderen. 

We starten met dit schema op maandag 19 augustus 2019. Deze week is nog vakantie maar willen we wel starten, mogelijk maken we dan combinatie tussen teams. 

1ste lijn teams starten een week eerder in overleg met hun trainer/coach. Ook de breedte teams mogen eerder starten in samenspraak met hun coach. Let op indien je met je coach overdag wilt trainen dan moet dat via mij (daniel hulkenberg) lopen ivm veldbezetting. Het nieuwe veld moet dan bespeelbaar zijn. Voor oefenwedstrijden in het weekend in augustus, dan moet je dat reserveren via het wedstrijdsecretariaat niet via mij.  

Ik wens iedereen een fijne vakantie alvast!

Gr Daniel Hulkenberg


Bijlage: trainingsschema jeugd senioren weesp 2019-2020 (1).pdf
5-7-2019
Spelregelwijzigingen per 1 augustus 2019

25-6-2019
Zaterdag 24 augustus: opening nieuwe seizoen!

Zaterdag 24 augustus wordt een feestelijke dag bij MHC Weesp. Naast dat we dan het nieuwe seizoen starten met onderlinge wedstrijdjes voor alle teams, zullen we ook het nieuwe kunstgrasveld officieel openen. We gaan het nog feestelijker maken omdat we dan ook de start van het lustrum jaar met de nieuwe clubkleding vieren.  
Over de exacte invulling van deze dag en de rest van het lustrumprogramma, zullen we iedereen binnenkort informeren. 

Houd zaterdag 24 augustus in ieder geval vrij; we hopen iedereen te zien!

De lustrumcommissie
27-5-2019
start veldtrainingen nieuwe seizoen 2019-2020

Beste jeugdleden,

Eind juni stoppen de trainingen voor dit seizoen. In augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start. 
De trainingen zullen starten in de week van maandag 19 augustus. Voor die week zal een apart schema gemaakt worden, dit zal iom coaches & trainers ingepland worden. Aansluitend zullen in het weekend van 24/25 augustus onderlinge oefenwedstrijden gepland worden. De 1ste lijn teams zullen al starten in de week van 12 augustus. 
We hopen dat jullie hier allemaal rekening mee willen houden. 

Vanaf maandag 26 augustus zullen alle teams trainen in het nieuwe vaste trainingsschema wat we z.s.m. bekend zullen maken.

Alvast een fijne zomervakantie!