Hier kan uw advertentie staan !!

Sportpark Vechtoever 's-Gravelandseweg 3b, 1381 HH Weesp

Postbus 371,1380 AJ Weesp

Kunstgrasvelden

1 waterveld,1 semi water veld en1 zandingestrooid veld.

Tenue

Wit shirt/blouse korenblauwe broek/rok korenblauwe kousen

GPS Locatie

N52* 18’ 26’’E 5* 2’ 58’’ Google Maps

Routebeschrijvingen

Per auto
Vanaf de Provincialeweg Amsterdam/Bussum (N236):
afslag Weesp (van Houtenlaan), bij splitsing rechts aanhouden. Vervolg weg tot dat je niet meer verder kan (het gemeentehuis). Ga linksaf en vervolgens de eerste rechts (Kerkstraat). Bij de Vecht aangekomen naar rechts, vervolgens na 50 m links de brug over. Volg de weg langs het fort en steek de laatste brug over. Bij splitsing rechts de s-Gravenlandseweg op, na ongeveer 200 m liggen de velden links. 100 Meter voorbij de club bevindt zich nog een (gratis) parkeerterrein.

Vanaf A1 Amsterdam/Amersfoort:

Afslag Weesp, volg borden richting Weesp. Eenmaal in Weesp op de rotonde richting centrum (3/4), door de spoortunnel, bocht naar rechts. Vervolgens vierde afslag links (Jan Tooropstraat), vervolg weg tot het stoplicht: ga hier links. (Casparuslaan). Vervolg de weg over de brug, vervolgens derde afslag naar links (van Houtenlaan). Vervolg weg tot dat je niet meer verder kan (het gemeentehuis). Ga linksaf en vervolgens de eerste rechts (Kerkstraat). Bij de Vecht aangekomen naar rechts, vervolgens na 50 m links de brug over. Volg de weg langs het fort en steek de laatste brug over. Bij splitsing rechts de s-Gravenlandseweg op, Na ongeveer 200 m liggen de velden links. Parkeren alleen op het parkeerterrein of langs de kant van de weg voorbij de handbalvereniging We Have en verder De auto langs de kant van de weg op het fietspad NIET toegestaan(politieverordening).De bekeuring is ca. € 65,=.

Per openbaar vervoer
Per trein:
Vanaf NS-station uitgang centrum: steek het plein over en ga naar links totdat je de Vecht bereikt. Ga rechtsaf (Stationsweg) en vervolgens linksaf over de brug. Blijf de Vecht volgen tot de volgende brug links. Ga deze brug over en volg de weg langs het fort en steek vervolgens de laatste brug over. Bij splitsing rechts de s-Gravelandseweg op, na ongeveer 200 m liggen de velden links. De totale looptijd bedraagt ongeveer 12 minuten.

Per fiets/brommer

De MHC Weesp is makkelijk bereikbaar met de fiets/brommer.

Alle fietsen en brommers ( e.d.) moeten, zonder enige uitzondering, in de stalling geplaatst worden. Ergo: Fietsen en brommers kunnen dus nooit ergens anders op ons terrein aanwezig zijn. Deze richtlijn hangt samen met onze gebruiksvergunningen (met name die van de brandweer). Fietsen / brommen over het terrein is absoluut verboden, mede i.v.m. de veiligheid. De MHC Weesp is niet verantwoordelijk voor diefstal van of beschadiging aan op het terrein geplaatste fietsen en brommers. Bezoekers en leden zijn zelf verantwoordelijk voor een deugdelijk slot. Het ontbreken ervan geeft niet het recht de fiets/brommer elders op het terrein te plaatsen.