Klusdag 13 oktober
23-9
 

Vele handen maken licht werk, help jij ook mee het clubhuis en -terrein weer op orde te maken ? Zaterdag 13 oktober van 9-13 uur .
We hebben diverse klussen op het lijstje staan (o.a. onkruid verwijderen, snoeien, sjouwwerk, schoonmaken).  
Alleen een uurtje helpen mag ook. Zien we je dan?
Lees Meer
 
Spelregelcafé 1 oktober bij MHC Weesp
16-9
 

SPELREGELCAFÉ MET TOPSCHEIDSRECHTER
De KNHB organiseert de komende weken spelregelcafé in onze regio. Op 1 oktober vindt het Spelregelcafé plaats bij MHC Weesp.
Lees Meer Reageer (0 Reacties)
 
specialisten training jeugd MHC-Weesp
12-9
 

Beste leden,
Nieuw dit seizoen is de specialisme training. Op dinsdag en woensdag hebben we ruimte en trainer Dave van Spankeren bereid gevonden dit op te gaan zetten. We zullen diverse onderdelen aanbieden in blokken van 3 of 4 weken zoals; corner aangeef/stop, sleeppush, spitsentraining, verdedigende skills etc. De dinsdag gaan we
Lees Meer
 
Opgave zaalhockey voor zondag a.s.
11-9
 

Ook dit jaar hopen we weer met een groot aantal teams*te gaan zaalhockeyen . Wil je ook mee doen, schrijf je dan voor zondag a.s. in!!
 
 
Hoe schrijf ik me in?
Lees Meer
 
Trainingsschema (update)
10-9
 

Beste leden,
Het schema is aangepast en bijna helemaal rond qua trainers. In overleg met trainers en coaches hebben we de meeste problemen kunnen oplossen. Kijk goed of je team in tijd veranderd is en geef dat onderling door aan elkaar. Alleen nog JA1 op de donderdag moet opgelost worden. Keeperstrainingen komen er deze week in te
Lees Meer
 
D Feest, zet in je agenda: 13 oktober!
8-9
 

Beste jongens en meiden van de D elftallen,
 
Op zaterdagavond 13 oktober van 20:00-23:00 uur is er een Discofeest voor de D elftallen op de hockeyclub met een super gave DJ. We hopen dat jullie allemaal komen! Er zal gedanst worden en DJ Kwintijn zal jullie deze avond (interactief) entertainen.
 
Lees Meer
 
Bardiensten en wedstrijdtafel in 2018-2019
5-9
 

Vanaf dit seizoen 2018-2019 starten we met het zelf inplannen van bardiensten en wedstrijdtafel. Tot en met de herfstvakantie zullen we deze werkwijze als pilot invoeren.  De diensten kun je eenvoudig zelf inplannen via de Lisa app of via de website www.mhcweesp.nl . In de bijlage wordt uitgelegd hoe dit werkt.
Lees Meer
 
Start met PIOS huiswerkbegeleiding en sponsor de club
1-9
 

Lukt je schoolwerk even niet zelf? Start met huiswerkbegeleiding of bijles. Leuke dingen doen zoals hockey en goede schoolresultaten gaan uitstekend samen! Je zit op de middelbare school en wil (tijdelijk) wat extra hulp bij je huiswerk. Je komt naar PIOS aan de Middenstraat in Weesp en de docenten en studiebegeleiders van PIOS overhoren,
Lees Meer
 
Arbitrage informatie
1-9
 

Ben je op zoek naar informatie over Arbitrage kijk dan hier

Veelgestelde vragen     https://www.mhcweesp.nl/site/Default.asp?m=7&m1=3&option=2502&stcname=spelregel

Lees Meer Reageer (0 Reacties)
 
Scheidsrechters - instructie zelf indelen
24-10
 

In de bijlage vind je een instructie hoe jezelf in te delen na inloggen op de website.
Dank voor het zelf indelen! 
Met vriendelijke groet,
Arbitragecommissie

Lees Meer Reageer (0 Reacties)
 
Instructie Verantwoord Alcohol schenken - certificaat halen
2-11
 

Vanaf 1 november 2017 is het voor alle senior leden en ouders van A en B jeugd verplicht om een IVA certificaat te halen. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken.

Lees Meer